Privé Workshop: FIRE voor creatieve ondernemers

Tijdens deze full day workshop (duur: 4 tot 5 uur) gaan we samen werken aan een persoonlijk plan om financieel vrij te worden. Je leert alles dat je moet weten over de wereld van investeren / beleggen, vermogen opbouwen, ETF's en Crypto. En krijgt alle handvatten om vervolgens met een behapbare, minimalistische strategie zelf aan de slag te gaan. Je gaat de deur uit met een (door jou opgesteld) persoonlijk plan om jouw dromen op financieel gebied, werkelijkheid te maken.Privé Workshop: FIRE voor creatieve onde...

Sharon

Al en tijdje was ik er mee bezig om te kijken naar manieren om passief inkomen te creëren en mijn vermogen te late groeien. Maar hoe? Ik wist niet zo goed waar te beginnen. Toen ik deze workshop voorbij zag komen dacht ik gelijk dit lijkt me een goede basis. Wat mij verrast heeft is dat financiële dromen waarvan ik dacht dat die voor mij niet weggelegd zijn, wél haalbaar kunnen zijn. Dit had ik nooit verwacht en is mega motiverend wanneer je dit zo inzichtelijk kan maken!

Marloes

De workshop was heel praktisch en je hebt alles heel duidelijk uitgelegd. Ik was erg verrast dat ik met zo'n concreet plan naar huis ging, waarop ik ook zag binnen hoeveel jaar het haalbaar is.

Marjan

Er ging voor mij echt een wereld open waar ik mezelf nooit in verdiept had. Dus echt veel geleerd.

Claudia

Je hebt het super goed gedaan. Het belangrijkste dat ik leerde was om geen emotionele waarde te voelen bij het geïnvesteerd geld en dus bereid te zijn om geld -uitsluitend wat ik niet nodig heb- apart te zetten in crypto of aandelen.